Оренда яхт на островах Антигуа та Барбуда

Антигуа та Барбуда. Острівна держава (крім Антигуа та Барбуда входить острів Родонда) знаходиться у східній частині Карибського басейну, входить до групи Малих Антильських островів. Член Британської Співдружності. Столиця – Сент-Джонс (Антигуа). Загальна площа – 441,6 кв. Населення – близько 50 тисяч жителів. Клімат – сухий, тропічний.
Прекрасні пляжі з білим і золотавим пісочком (на Антигуа їх цілих 365, по одному на кожен день на рік), обрамлені кораловими рифами, смарагдові лагуни, зручні бухти. Острів Антигуа найбільше розвинений для туристів. Прекрасні готелі, ресторани, нічні клуби та казино, центри водних видів спорту та розважальні центри.

Острів Барбуда знаходиться за 42 км. від Антігуа. Малолюдний (2% населення країни). Відвідується в основному яхтсменами та аматорами птахів. Славиться найкрасивішими пляжами з біло-рожевим піском. Острів Родонда. Безлюдна скеля посеред моря (56 км. від Барбуди). Відвідується переважно яхтсменами.

Що робити на Антигуа та Барбуда:

  1. Відвідати Національний парк Індіан Таун. Міст Диявола, гейзери. Вітряні млини.
  2. Екскурсія до Сент-Джонса. Собор Сент-Джонс (1845 р. споруди) з найкрасивішою бароковою дзвіницею. Форт Джеймс. Форт Баррінгтон. Музей історії Антигуа та Барбуди. Галерея мистецтв Антигуа. Ринок рабів. Фермерський ринок.
  3. Екскурсія до Англійської гавані. Відреставрована база ВМФ Адмірала Нельсона (верф Нельсона). Туристичний центр Доуз-Хілл.
  4. Завітати до печерних комплексів на Барбуді.
  5. Зайнятися дайвінгом, серфінгом або вирушить до океану на спортивну рибалку.

Події:

  1. Регата Дня Святого Валентина у лютому.
  2. Вітрильна регата Antigua Classic Yacht Regata. Яхти мають бути максимально схожі на вітрильники 17-18 століть.
  3. Яхтовий тиждень Антигуа наприкінці квітня.
  4. Турнір зі спортивної риболовлі у квітні.
  5. Фестиваль Карибара у травні на острові Барбуда. Яскраві вуличні вистави, танцювальні шоу, виступи оркестрів.
  6. Фестиваль джазу у жовтні.
  7. Найстаріша яхтова виставка Ніколсон-Яхт-Шоу у грудні.