Оренда яхт на Карибах

Карибські острови, Кариби… Без сумніву, найкраще у світі місце, де є оренда (чартер) яхт.
Факт, що на Карибах між найбільш холодним і найтеплішим місяцем у році тільки 3C різниці; оренда яхт – цілий рік, різниця між сезонами тільки в кількості опадів. Період із грудня по травень – найкращий час для оренди яхт, сухий сезон без сильних вітрів та ураганів. Бази оренди яхт на Карибах є на Мартініці (марина LE – MARIN), або на острові Сент Люсія. Прокладіть ваш чартер на південь до островів Сент Вінсент, Бекія, Мюстік, Меро, Кануан, Тобаго Кейс і Гренада або острова Юніон. Також можливий чартер від Мартініки до північних островів – Домініка, Гваделупа, Антигуа, Сент Мартен, Сент Бартс, Ангілья, Сент Кіттс і Невіс. У будь-якому випадку ви проведете незабутню відпустку в тропічному раю. Хочу звернути увагу, що приліт та оренда яхт на Антигуа обходиться без візи.

Маршрути чартеру на Карибських островах:

Оренда яхт на Карибах за маршрутом Мартініка – Сент Люсія – Гренадини
Оренда яхт на Карибах за маршрутом Мартініка – Домініка – Сент Бартс

WMT (Western Mediterranean Terms) – найчастіше використовується правило оренди яхт для Карибських островів.
Вартість включає: оренду яхти з повним комплектом обладнання в робочому стані, запасів, основних витратних матеріалів для двигуна, палуб, кают, страховку оренди яхти на Карибах.
Орендар оплачує додатково всі інші витрати: паливо яхти та плавзасобів, що знаходяться на борту яхти, харчування пасажирів, оплату марин (портів) Карибських островів, прання, телекомунікаційні послуги, оренду спеціального обладнання, доставку яхти до порту відплиття (якщо яхта знаходиться в іншому регіоні) , всі витрати під час стоянки яхти.