Оренда яхт в Туреччині

Відпочинок у Туреччині на яхті – це чартер узбережжям від Дарданел до Кіпру. Турецька Рів’єра, яка колись стала весільним подарунком Марка Антонія цариці Єгипту Клеопатрі. Завдяки вдалому розташуванню між Егейським та Середземним морями ця частина Туреччини завжди була ласим шматочком, тут переживали свій розквіт та падіння цивілізації етрусків, Еллади, персів та македонців, Римської імперії, арабів та османів. Тому Середземноморська Туреччина є своєрідним музеєм просто неба з численними пам’ятками залишків стародавніх цивілізацій, розкиданих по всьому узбережжю.

Для яхтингу насамперед цікаві численні острови Егейського моря, заток Фетіє та Геккова. Маршрути починаються в Бодрумі, Мармарисі, Гечеку, Фініці та Фетіє. Можливі заходи на грецькі острови Додеканез.

Також, Середземноморське узбережжя Туреччини славиться своєю багатою історією, включаючи античні руїни, такі як ефеський храм Артеміди, один із семи світових див. Культурний насичений контекст створює неперевершену атмосферу для любителів яхтингу, які мають можливість поєднувати розкішне відпочинок на морі з дослідженням стародавніх археологічних скарбів.

Популярні маршрути також охоплюють природні краси, такі як Термессос, стародавнє місто, високо в горах Тавр, що створює унікальний контраст з безмежністю Егейського моря. Крім того, поринення в культуру і традиції місцевого населення в селах та містах вздовж узбережжя додає особливий колорит подорожі.

Ця частина Туреччини, яка також відома як Лікійське узбережжя, має в собі багато курортів, які пропонують вишукані ресторани, модні клуби та багато інших розваг, що робить її ідеальним місцем для відпочинку на яхті для тих, хто цінує якість та різномаїття.

Маршрути оренди яхт у Туреччині.

Відправлення: Мармаріс.
Дистанція: 200 морських миль
Початок оренди (чартерів) яхти.
1 день: Прибуття
2 день: МармарісБодрум (70 nm)
3 день: БодрумДатча (15 nm)
4 день: ДатчаМерсинчик (25 nm)
5 день МерсинчикГектерме (20 nm)
6 день: ГектермеКнідос (25 nm)
7-й день: КнідосМармаріс (45 nm)
8-й день: Відбуття
Кінець оренди (чартерів) яхти.

Відправлення: Бодрум
Дистанція: 121 морських миль
Початок оренди (чартерів) яхти.
1 день: Прибуття
2 день: БодрумЧорний острів-Острів Орак-Кізебюк (23 nm)
3 день: Кізебюк-Сім островів (15 nm)
4 день Сім островів-Лангоз-Англійська гавань(15 nm)
5 день Англійська гаваньОстрів КлеопатриКаркаседжут (11nm)
6 день: КаракаседжутГектерме (25 nm)
7 день: ГектермеЯлічіфтлікБодрум (32 nm)
8-й день: Відбуття
Кінець оренди (чартерів) яхти.

Залишити відповідь