Оренда яхт в Хорватії

Хорватія – держава у південно-східній Європі, на Балканському півострові. Населення Хорватії – 4 495 904 особи. Столиця та найбільше місто Хорватії – Загреб (779 тисяч жителів). Для оренди яхт у Хорватії винятково цікаві 1185 Далматинських островів, що займають площу близько 2500 км², з них населено близько 60. Найбільші — Црес і Крк займають площу понад 405 км2, найменші — крихітні скелі посеред моря. На островах розташовані три з восьми національних парків Хорватії – Бріуни, Корнати та Млет.

Ми радимо для оренди яхт у Хорватії 3 регіони (переглянути маршрути):

WMT (Western Mediterranean Terms) – найчастіше використовується правило оренди яхт для Хорватії.
Вартість включає: оренду яхти з повним комплектом обладнання в робочому стані, зарплату екіпажу, харчування екіпажу та страховку відповідальності роботодавця, страховку оренди яхти в Хорватії.
Орендар оплачує додатково всі інші витрати: паливо яхти та плавання засобів, що знаходяться на борту яхти, харчування пасажирів, стоянку яхти в маринах Хорватії, прання, телекомунікаційні послуги, оренду спеціального обладнання, доставку яхти до порту відплиття (якщо яхта знаходиться в іншому регіоні), витрати під час стоянки яхти.

Популярні острови

Дубровник – перлина Адріатики. Клімат тут субтропічний, дуже м’який та теплий. Старе місто Дубровника складається з багатьох архітектурних шедеврів часів Середньовіччя – Ворота Піле, Францисканський монастир, Палац Спонця, Домініканський монастир.

Млет – як тільки Ви ступаєте на його землю, весь острів безкорисливо запропонує Вам всю красу своїх ландшафтів. Національний парк у північно-західній частині острова, солоні озера, чарівна флора та фауна, середземноморська атмосфера та багата культурна спадщина – це лише кілька причин, які можуть змусити Вас повернутися сюди колись.

о. Корчула – чудовий острів, покритий виноградниками. Місто Корчула було вперше згадане ще у 10 ст. у творах візантійських істориків під назвою “Кам’яне місто”. Венеціанський вплив дуже помітний в архітектурі цього чудового міста. Прекрасний туристичний центр з безліччю пляжів і чудовими місцевими історичними пам’ятками.

о. Хвар – це один із найкрасивіших островів у світі. Виняткове географічне положення у центрі Далмації надає цьому острову всі відтінки сучасного розвитку. Особливістю даної території є найбільша кількість сонячних днів на Адріатиці. Саме тому цей острів називають «островом сонця». Багата історична та культурна спадщина, придбана з грецького періоду і до наших днів, гарна природа, кришталево чисте море та винятковий сервіс – це головна харизма всіх сіл цього острова. Старі-Град – одне з найстаріших міст Європи та знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Місто розташоване у північній частині острова Хвар, у глибині 6-ти кілометрової бухти.

о.Брач – це найбільший острів Далмації з великою кількістю туристичних визначних пам’яток, незліченними пляжами та мальовничими бухтами. Тут багато соснових лісів, виноградників та оливкових гаїв.

Спліт – це не лише соціальний, культурний та транспортний центр Далмації, а й її найбільший туристичний центр, занесений Юнеско до книги пам’яток культури світового значення. Місто має 1700-річну історію, унікальну архітектуру та безліч музеїв. Сучасні будівлі сусідять тут із будинками 15-19 століть, а модні бутіки виходять вітринами на стародавню міську площу.

Трогір – це місто-музей. Поціновувачі культурних та історичних пам’яток, мистецтва та оригінальної архітектури матимуть можливість побачити різноманітні будівлі: від старовинних, що належать до архітектурної спадщини часів Римської імперії, і до сучасних.

Шибеник – місто, розташоване в самому серці Адріатичного узбережжя та оточене мальовничою затокою річки Крка, приваблює тисячі туристів. Його багата культурна спадщина, легенди, середземноморський клімат, 242 острови та найбільш численна група островів Корнаті, їх незвичайна форма та шикарні ландшафти відомі у всьому світі та зачаровують усіх.

Корнаті – це архіпелаг, розташований у північній Далмації неподалік Шибеника, є найбільш зубчастою групою островів у Європі. Архіпелаг включає 140 безлюдних островів, острівців та рифів на площі всього 70 км кв. Острови Корнаті відомі тим, що мають химерні форми та незвичайний рельєф, зокрема – високі скелі та урвища.

Поруч із Національним парком Корнаті розташований

Національний парк Telašćica – ще одна перлина Хорватської природи, що охороняється законом. Три основні феномени є основними характеристиками цього парку: унікальна затока з 25 маленькими бухточками і 69 км узбережжя, стрімкими скелями острова Dugi otok або так званого Stijene, що піднімаються на висоту до 200 м над рівнем моря і солоним озером «Mir». його води.

Архіпелаг Losinj та місто Mali Losinj охоплює безліч маленьких селищ, островів та острівців з сильно порізаним узбережжям. Разом із багатою історією, особливостями гастрономії, чудовим сервісом, це один із найпривабливіших регіонів для туристів.

Скрадін розташований у гирлі річки Крка, яка утворює чудовий краєвид з водоспадами та озерами. У цьому містечку з населенням у кілька сотень мешканців є безліч історичних будівель. У Скрадині гарний міський пляж, марина, готелі та пансіонати. Від Скрадина відходять пороми, які доставляють відвідувачів до Національного парку Крка.

Пула – старовинне римське місто, яке століттями розвивалося як перлина Адріатичного узбережжя. Багатий пам’ятками історії та культури, шикарними ресторанами та барами, світськими подіями, найкращим сервісом та розвагами для туристів, роблять це місто найкращим місцем для всіх видів відпочинку. Приїзд в амфітеатр увечері – це задоволення самому собі, де часто можна насолодитися театралізованим концертом одного з відомих співаків або групи світового масштабу.

Маршрути

Перлини Адріатичних Островів
Субота Сумпетар – Брач Пучища
Неділя Брач Пучища – Хвар Сучурай
Понеділок Хвар Сучурай – Корчула (огляд міста)
Вівторок Корчула – Вела Лука
Середа Вела Лука – Хвар
Четвер Хвар – Стоморська
П’ятниця Стоморська (o.Шолта) – Сумпетар
Субота Сумпетар

Центральна Адріатика
Субота Сумпетар – Примоштен
Неділя Примоштен – Задар
Понеділок Задар – Корнаті
Вівторок Корнаті – Водіце
Середа Водиці – Рогозниця
Четвер Рогозниця-Трогір (огляд міста)
П’ятниця Трогір – Cумпетар
Субота Сумпетар

Класичний
Субота Сумпетар – Трогір
Неділя Трогір-Хвар
Понеділок Хвар – Корчула (огляд міста)
Вівторок Корчула-Млет
Середа Млет – Слано
Четвер Слано-Шипан
П’ятниця Ширан – Дубровник (огляд міста)
Субота Дубровник

Люкс Тур
Субота Сумпетар – Нечуям (o.Шолта)
Нечуям (o.Шолта) – Елса Хвар
Понеділок Елса Хвар – Корчула (огляд міста)
Вівторок Корчула-Млет
Середовище Млет – Вела Лука (o. Корчула)
Четвер Вела Лука-Хвар (огляд міста)
П’ятниця Хвар – Сумпетар
Субота Сумпетар

Сонячний Тур
Субота Сумпетар – Нечуям (o.Шолта)
Нечуям (o.Шолта) – Брач Пучища
Понеділок Брач Пучища – Єлса (о.Хвар)
Вівторок Елса Хвар – Корчула (огляд міста)
Середа Корчула-Хвар (огляд міста)
Четвер Хвар – Віс
П’ятниця Віс – Сумпетар
Субота Сумпетар

Перлини Адріатики
Субота Сумпетар – Трогір
Неділя Трогір – Хвар (огляд міста)
Понеділок Хвар – Віс
Вівторок Віс – Вела Лука
Середа Вела Лука – Млет
Четвер Млет – Корчула (огляд міста)
П’ятниця Корчула – Стоморська
Субота Стоморська – Сумпетар

Капітанський Маршрут
Субота Дубровник (огляд міста)
Неділя Дубровник – Млет
Понеділок Млет – Корчула (огляд міста)
Вівторок Корчула – Старі Град (о. Хвар)
Середа Старі Град (о. Хвар) – Мілна (о. Хвар)
Четвер Мілна (о.Хвар) – Стоморська
П’ятниця Стоморська – Сумпетар
Субота Сумпетар

Cафарі та Винний Тур
Субота Трогір – Мілна (о.Хвар)
Неділя Мілна (о.Хвар) – Віс (дигустація вин, вечеря)
Понеділок Віс – Хвар
Вівторок Хвар – Корчула (дигустація вин, вечеря)
Середа Кочула – Плоче (сафарі та обід у Неретві)
Четвер Плоче – Брач Пучища
П’ятниця Брач Пучища – Чіово (дигустація вин)
Субота Чіово – Трогір

Залишити відповідь