Оренда та Продаж яхт в Гольф Жуан, Жуан ле Пен, Валлоріс

Гольф-Жуан це кафе, ресторани і неймовірні пляжі. Якщо ви подорожуєте на розкішному швидкісному човні, чартерній яхті, у регіоні знайдеться щось для кожного. На узбережжі Гольф-Жуан є два великі порти з великою кількістю вражаючих яхт і човнів! Гольф-Жуан, який найкраще видно на воді, має широку затоку та легкий доступ до деяких із найкращих місць Лазурного узбережжя!

Розташований навколо порту, Гольф-Жуан може багато чого запропонувати як на суші, так і на воді! Пришвартуйтеся в порту Гольф-Жуан і прямуйте до центру міста. Якщо ви прагнете пригод, вирушайте на захід, щоб побачити Шато Робер і Парк де Параду. Ця територія є державним національним парком і охороняється містом, приїжджайте сюди, щоб побачити приголомшливі морські краєвиди та неперевершений вид на Гольф-Жуан і Жуан-ле-Пен. Ви також можете відвідати історичне місто Валлауріс. На вулицях, відомих своїми гончарними виробами, розташовано ряди керамічних магазинів.

У Валлауріс також розташований Національний музей Пікассо, який вшановує 7 років, які художник провів у цьому місті. Тут ви можете переглянути його знамениту роботу «Війна і мир», а також його експерименти з керамікою. Якщо ви хочете більше розслабитися після обіду, вирушайте на обід до Pascalin Plage. Тут ви можете орендувати шезлонг і насолоджуватися коктейлями на пляжі чи вишуканими стравами. Це ідеальне місце, щоб спостерігати, як хвилі проносяться через величезну затоку Гольф-Жуан.

Жуан-Ле-Пен
Круїз на схід від Гольф-Жуан приведе вас до Жуан-Ле-Пен. Тут також є кілька кафе та ресторанів, а також багато приватних пляжів. Однак Жуан-ле-Пен, мабуть, найкраще побачити вночі (якщо ви любите коктейль-бари та клуби). Завершивши оренду човна тут, ви зможете побачити гамірне нічне місто. Знявши якір у бухті або причаливши в Порт-Галлісі, пройдіться на схід до центру міста.

Вечеряйте в The View Restaurant Club. Відкритий у четвер, п’ятницю та суботу ввечері ресторан пропонує вишукані страви з вишуканим видом на Гольф-Жуан. Ви можете провести тут спокійний вечір, спостерігаючи захід сонця над затокою, або залишитися до півночі. Більш вишукані ресторани в Жуан-ле-Пен / Кап-д’Антіб включають Belle Rives, Hotel du Cap і Les Pecheurs.