Оренда яхт в Антібі

Антіб Жуан Ле Пен-популярний курорт на Лазурному березі. Це райське містечко, радість життя, як сказав про нього Пікассо. Сяюче блакитним морем в обрамленні прекрасних золотистих піщаних пляжів. Соснові гаї, прекрасні пальми та екваліпти. Та й саме місто з його чудовим історичним центром та Квадратним Фортом, яке нікому не вдалося взяти. У невеликому містечку цілих 5 портів-марин, у яких стоять найпрекрасніші та найрозкішніші красуні-яхти. На Антібі постійно проходять музичні фестивалі різних напрямків. У місті безліч фешенебельних готелів, ресторанів та модних бутіків. Навколо міста розташувалися шикарні вілли знаменитостей і дуже багатих людей. Антиб дуже любимо людьми мистецтва, тут відпочивають відомі письменники, художники та актори.

Що робити у місті:

  1. Екскурсія містом Антібу. Квадратний форт із фортецею Сен-Лоран. Музей археології. Музей Пікассо, що розташувався у знаменитому палаці Грімальді. Музей карикатур та гумористичних малюнків. Музей морського флоту та Наполеона.
  2. Побувати у Джунглях метеликів.
  3. Обов’язково відвідати знаменитий аквапарк Марінленд. Помилуватися шоу дельфінів, подивитися на мешканців морського зоопарку у величезних акваріумах.
  4. Розважитись на численних атракціонах у Місяць-парку.
  5. Підлікується в інституті таласотерапії (морські процедури).

Події:

  1. Фестиваль джазу у середині липня.