Оренда та Продаж яхт на Лазурному Узбережжі

Блакитний берег (або Французька Рів’єра) розташувалася на півдні Франції на північному узбережжі Середземного моря. Блакитне узбережжя протягнулося на 300 км вздовж моря. Сорок кілометрів з них – це чудові золотисті пляжі. Клімат – м’який середземноморський.

Протягом весняно-літнього сезону на Лазурному узбережжі постійно відбуваються численні фестивалі, концерти, свята квітів та Карнавали. Любителям пам’яток та музеїв теж не доведеться нудьгувати на Французькій Рев’єрі. Тут знаходиться безліч замків, галерей та музеїв, як археологічних та художніх, так і унікальних – музею автомобілів та музею метеликів.

Лазурний берег – це місце відпочинку представників найвищого світу всього світу. Тому яхтинг тут особливий – привелігований. Уздовж узбережжя розташувалося кілька чудово обладнаних марин, у яких стоять сотні та тисячі білосніжних красунь-яхт. Для більшості їх власників вважається звичайною справою, поснідати в Ніцеї і вирушить на вечірку до Канн. Найвідоміші курорти: Ніцца, Канни, Сен-Тропе та Монако. Зручне географічне розташування дозволяє не тільки подорожувати вздовж узбережжя, але й вирушить у подорож як найближчими Золотими відсрівами, так і до Корсики або італійської Сардинії, а також до іспанської Коста-Брави або навіть до Балеарських островів.