Оренда яхт в Чесапікській затоці

Відкрийте для себе багатий морською спадщиною та природною красою Аннаполіс (штат Меріленд) у Чесапікській затоці (Chesapeake Bay). Відомі як вітрильна столиця Америки, Аннаполіс та Чесапікська затока пропонують нескінченні пригоди та види діяльності на воді. На додаток до заняття вітрильним спортом, рибалкою та науковими дослідженнями, Аннаполіс має чудові магазини, культурні пам’ятки та відмінні ресторани на березі затоки.

Чесапікська затока – це мрія моряка завдяки своїй легендарній морській культурі. Відколи перші поселенці колонізували Меріленд, човни стали духом і сутністю життя в Аннаполісі. З безліччю красивих гаваней та 253 маринами, Чесапікська затока є магічним місцем для яхтових пригод. Також тут багато яхтових шкіл пропонують уроки з вітрильного та човнового спорту.

У Чесапікській затоці є два довгі мости (у штаті Меріленд та Вірджинія). Міст Chesapeake Bay Bridge (4,2 милі) перетинає Чесапікську затоку між островом Кент та Аннаполісом, і є однією з найдовших надводних споруд у світі. Тунель Chesapeake Bay Bridge – Tunnel (23 милі) – одне із «семи інженерних чудес сучасного світу». Міст-тунель сполучає південно-східну Вірджинію з півостровом Delmarva (Делавер, східний Меріленд та Вірджинія).

Спортивна рибалка є багатовіковою традицією проведення часу на багатих водах Чесапікської затоки. Десятки комерційних структур пропонують рибальські тури для груп та приватних осіб. З 300 видами риб та численних молюсків, крабів та устриць, Чесапікська затока є одним із найцікавіших місць для риболовлі на Східному узбережжі.

Відкрийте для себе красиве прибережне місто Чесапік Біч (Chesapeake Beach) у штаті Меріленд. Чесапік Біч – це спокійні відокремлені пляжі, марини, чудові ресторани на набережній, смачні морепродукти та багато іншого. З визначних пам’яток обов’язково варто відвідати: залізничний музей, пляж та марину Breezy Point та веселий сімейний аквапарк.

Протягом року у Чесапіцькій затоці проходить безліч заходів та фестивалів. Танцюйте під ритми Чесапікської затоки на музичних фестивалях та насолоджуйтесь безліччю сімейних заходів: Chesapeake Bay Blues Festival, Great Chesapeake Bay Swim, United States Sailboat Show, United States Powerboat Show та ін.

Музей просто неба, Аннаполіс – жваве сучасне місто, де всі дороги ведуть до води та морської спадщини. Аннаполіс може похвалитися більшою кількістю цегляних будівель 18 століття, ніж будь-яке інше місто в країні. Також Аннаполіс є домом для Академії Військово-Морських Сил США. Для любителів шопінгу можемо порадити кілька вулиць, які славляться у всьому світі, як гарячі точки шопінгу: Maryland Avenue, State Circle, Main Street та West Street. Мистецтво тут дуже цінується, тільки в центрі Аннаполіса налічують близько 25 галерей, які приваблюють любителів мистецтва помилуватися роботою місцевих, регіональних та національних художників