Оренда яхт на острові Міконос

Острів Міконос – острів архіпелагу Кіклади в Егейському морі. Загальна площа Міконоса 85 кв. Чисельність населення близько п’яти з половиною тисяч жителів. Адміністративний центр – Міконос (Хора).
Горбистий ландшафт з невеликою рослинністю. М’який середземноморський клімат. Міконос вважається наймоднішим, найпопулярнішим і фешенебельним курортом Греції. Це один із світових центрів гей-культури. Тут найкращі пляжі в Греції. На Міконосі є і пляжі для комфортного тихого відпочинку, чудово обладнані пляжі для любителів водних розваг, і кілька пляжів для нудистів.

Що робити на Міконосі:

  1. Екскурсія до столиці Міконос. Одне з найпопулярніших місць для фотографування у Греції. Білі будинки-кубики з різнобарвними віконцями збігають з гори до галасливої гавані. Між ними видніються блакитні бані численних православних церков. Найкрасивіший порт. Біля порту на площі Мавройєнус встановлено пам’ятник героїні боротьби за незалежність, жінці-генералу Манто Мавройєнусу. Один з найкращих у Греції етнографічний музей з діючим вітряком. Археологічний музей. Незвичайна краса церкви Богородиці Парапортіані. Муніципальна художня галерея. Егейський морський музей.
  2. Чинний монастир Палеокастру, 17 століття побудови.
  3. Монастир Св. Пантелеймона.
  4. Монастир Богородиці Турліані, 16 століття, неподалік села Ано-Мера.
  5. Подивитися гей-пляжі Парадайз та Супер Парадайз.

Події:

  1. Наприкінці червня Свято Рибалки.

Залишити відповідь