Оренда яхт у Флориді

Флорида – штат на південному сході США, розташований на довгому однойменному півострові, яким розділені води Мексиканської затоки та Карибського моря. Саме тут розташований центр яхтингу атлантичного узбережжя США.

Яхтова прогулянка вздовж тропічної берегової лінії із захоплюючими міськими силуетами – абсолютна насолода для всіх яхтсменів та взагалі любителів пригод. Флорида-Кіс з барвистими кораловими рифами, цікавими островами з багатою історією та своїм шармом. Майамі просто чарівне місто, особливо з боку його смарагдових вод! Він випромінює енергію різних культур.

Південна Флорида та Флорида-Кіс пропонують одні з найпрекрасніших і захищених яхтових умов у Сполучених Штатах. Маленькі острови розкидані серед чудових білих пляжів та бухт. На кожному кутку на Вас чекають захоплюючі пригоди: найцікавіші місця, такі як Майамі, Кі Ларго, Ісламорада, Бока Чита, Біг-Пайн-Кі, Драй-Тортугас, Кі-Уест, Кі Біскейн, Куджо-Кі та інші острівці архіпелагу Флорида-Кіс .

Чудові острови Флорида-Кіс – будинок фільмів про Джеймса Бонда. Ігуани на пляжах, безлюдні острови, чудова вода (найчистіша у світі!)… За кілька хвилин від Майамі та Майамі-Біч, острови Флорида-Кіс утворюють архіпелаг, який простягається на 100 миль.

Архіпелаг Флорида-Кіс настільки великий та різноманітний, що постійно відкривають нові місця, цікаві для яхтингу.
Високий яхтовий сезон тут триває з кінця листопада до травня. Найжвавіший час – з початку лютого до квітня.
На Майамі цілий рік субтропічний клімат без різких вагань. Цілий рік на Вас чекають фантастичні сонячні дні. Як правило, літо довге та тепле, а зима м’яка та суха. Зазвичай, січень найхолодніший і сухіший місяць, липень найспекотніший місяць і серпень дощовий місяць. У той час як зимовий сезон пропонує найкращі вітри для вітрильного спорту, влітку тут найкращі можливості купання. Огляд визначних пам’яток і взимку та влітку однаково цікавий та чудовий!

Форт-Лодердейл – курортне місто на східному узбережжі південної Флориди. Він розташований між містами Майамі та Вест-Палм-Біч. Це дуже популярний туристичний об’єкт, тут є величезна кількість ресторанів, барів та нічних клубів. Форт-Лодердейл ще називають “Американською Венецією”.
Яхтова база Форт-Лодердейл ідеально підходить для тижневого круїзу.
Тижневий круїз з архіпелагу Флорида-Кіс відкриє Вам такі напрями, як Майамі, затока Біскейн, Кі Ларго, Ісламорада, Кі-Уест та багато іншого.