Оренда яхт на островах Сан-Хуан

Формуючи великий архіпелаг, острови Сан-Хуан та острови Канадської затоки складаються із сотень островів та бухт, які створюють нескінченні можливості для дослідження. Захоплююча дух краса, велика кількість дикої природи, фантастична кухня та шопінг, і культура цієї території гарантують Вам враження та спогади на все життя!

Ця чудова крейсерська дестинація пропонує стільки всього, що ніколи не вистачає часу, щоб переглянути все. Це завжди буде тягнути Вас повернутися до цього чудового місця! Близько 450 островів посідають архіпелаг Сан-Хуан і Галф. Ще сотні ведуть на північ до Дезолейшн Саунд та Принцес Луїза Інлет.

Вперше виявлені європейцями у 1790 році острови стали крейсерським раєм! Острови захищені від штормів 300-мильним островом Ванкувер. І вони лежать у дощовій тіні Вашингтонських гір Олімпус, завдяки чому тут завжди сонячно та гарна видимість.

Прогуляйтеся вздовж пляжу або однією з тисячі стежок. Помилуйтесь, як лисі орли приєднаються до вас до риболовлі на лосося. Дослідіть населені пункти Рош Харбор та Фрайдей Чарбор, або відчуєте себе в Європі у Вікторії (Британська Колумбія). Насолоджуйтесь гарним заходом сонця у відокремленій бухті, де є тільки ви. Вечеряйте свіжими крабами та лососем. Або устрицями, прямо зі скель у Дезолейшн Саунд. Загадайте бажання, як тільки на небі з’явиться перша яскрава зірка, а потім помилуйтеся чудовим зоряним небом!

На островах Сан-Хуан, Галф і Дезолейшн Саунд проводять кілька флотилій на рік. Перевагами яхтової флотилії є дух товариства, можливість зустрітися з іншими яхтсменами, хороша практика для новачків. Лідери флотилій допоможуть при швартуванні, а також в управлінні яхтою. На додачу до безпеки, лідери флотилії розкажуть вам про історичні факти кожної крейсерської області. Щодня ви можете подорожувати разом із групою або окремо.

Весняна 10-денна флотилія включає огляд архіпелагу Сан-Хуан та островів Галф, ви познайомитеся з такими островами: Сашія, Сан Хуан, Ванкувер, Солтспрінг та ін.

Літня флотилія включає огляд архіпелагу Сан-Хуан і островів Галф, ви познайомитесь з такими місцями: Poet’s Cove Resort (острів Південь Пендер), Montague Harbor (острів Галіано), Maple Bay (Ванкувер), сади Butchart Gardens, Ganges Harbor (острів Салтс) , Roche Harbor (острів Сан-Хуан), Rosario Resort (острів Оркас).

Осіння 3-тижнева флотилія стартує в Беллінгхемі і включає огляд архіпелагу Сан-Хуан, островів Галф, Саншайн Кост, парку Прінсес Луїза та Дезолейшн Саунд.